02-677 Warszawa, Cybernetyki 15

22 396 53 07 fatic@fatic.eu

Kontakt

KONTAKT

L03-image


 

P.H.U. FATIC -Bogdan Drabik

02-677 Warszawa

ul. Cybernetyki 15

(wjazd od ul. Postępu 3/5)

TEL: 22 396 53 07

E-MAIL: fatic@fatic.eu

Pon. 8:00 – 15:00

Wt. 8:00 – 15:00

Śr. 8:00 – 15:00

Czw. 8:00 – 15:00

Pt. 8:00 – 15: 00

spices5


Klauzula informacyjna zgodna z RODO

Informujemy, że:

1. Administratorem danych wskazanych w zgodzie na przetwarzanie danych osobowych wyrażonej powyżej jest P.H.U. FATIC – Bogdan Drabik z siedzibą przy ul. Uprawnej 24, w Warszawie (kod pocztowy: 02-967), tel.: 22 396 53 07, adres e-mail: fatic@fatic.eu

2. Celem zbierania danych jest realizacja procesu sprzedaży oferowanych przez naszą firmę produktów.( kontakty związane z zamówieniami,wykonywania ciążących na nas obowiązków prawnych, w tym np. wystawiania faktur i dokumentów księgowych, weryfikacja wiarygodności płatniczej)

3. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj.: Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

4. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji umowy sprzedaży towarów, wystawiania faktur oraz przyjmowania zamówień na towar. W przypadku niepodania danych nie będzie możliwe realizowanie obsługi procesu sprzedaży.

5. Dane udostępnione przez Panią/Pana będą podlegały udostępnieniu tylko niezbędnym do realizacji zamówienia podmiotom trzecim (np. firma kurierska, firma księgowa). Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa.

6. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu.

7. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

8. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 10 lat, licząc od początku roku następującego po roku, w którym została wyrażona zgoda na przetwarzanie danych osobowych.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien